Tervezés
A Bitcontrol Kft. vegyi-, petrolkémiai-, élelmiszeripari, illetve erőművi létesítmények kiviteli-, engedélyezési-, illetve tanulmányterveinek elkészítésére vállalkozik.
Saját és minősített beszállítóink által üzemtervező; készüléktervező; irányítástechnikai; villamos; építő; építész; technológusi; munka-, tűz- és környezetvédelmi tervezési és szakértési területen rendelkezünk olyan ütőképes kapacitással, hogy merjünk vállalkozni komplex feladatok tervezésére.
Következő Mérnök Kamarai tervezői, szakértői jogosítványokkal rendelkezünk:
  • Nyomástartó rendszerek szakértő - G-D-33,
  • Olaj- és gázipari létesítmények tervezése – GO-T,
  • Szénhidrogén-szállító vezetékek, gázelosztó vezetékek, propán-bután töltőtelepek és tartozékaik építése, szerelése, korlátozás nélkül felelős műszaki vezető – MV-GO/A,
  • Energetikai, vegyipari, szénhidrogén-ipari berendezések építményei, felelős műszaki vezető – MV-EN/A
  • Energetikai, vegyipari, szénhidrogén-ipari berendezések sajátos műszaki építményei építése, műszaki ellenőr - SME-EN.
Társaságunk elkötelezett híve a számítógéppel támogatott üzemtervezésnek, akár hagyományos 2D-s, akár korszerű 3D-s módszerekkel kérik azt.
Tapasztalataink szerint a jövőbeni beruházások költségeit csökkenti a pontos, ellenőrzött, validált tervek. A kivitelezők és a beszerzők munkáját segítik a különböző szempontok szerint generált adatbázisok. Mindez megköveteli, hogy a projekt minden adata, korszerű és közismert üzemtervező szoftverben kerüljön rögzítésre. Nem elég azonban látványos 3D-s modelleket generálni, véleményünk szerint a jövőben a hangsúly az adatbázis építésre tolódik át.
Cégünk munkatársai nagy tapasztalatot halmoztak fel "3D plant designer" szoftverek alkalmazásában.
Fő feladatunknak tekintjük a Megrendelő igénye szerint összeállított dokumentáció elkészítését. Ügyfeleink kívánságára cégünk támogatást nyújt a különböző informatikai problémák megoldásában, amelyek előfordulhatnak tervezés, kivitelezés fázisaiban.
Társaságunk tudatában van annak, hogy a műszaki tervezés és műszaki szakértés területén elérni kívánt üzleti sikereinek és a megrendelői igények teljes körű kielégítésének egyik alapvető feltétele a minőség terén fenntartható fejlődés biztosítása. Ennek érdekében EN ISO 9001:2008 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert alkalmazunk.
Megrendelőink bizalmát erősítendően a QBE Biztosítónál vezetett tervezői felelősségbiztosítással rendelkezünk.
Partnereink számíthatnak tudásunkra, megbízhatóságunkra, rugalmasságunkra!
Sikeres projektet kívánunk, minden kedves jövőbeni megrendelőnknek!